Kära gäster

Vår idyll vid havet är stängd fram till den 23 april då vi åter öppnar och räknar med att hålla öppet fram till den 19 september.

 

Att bo i egen husvagn eller husbil och rå om sig själv är ett av de säkraste boende under rådande omständigheter och med egen möjlighet att hålla smittorisken på ett minimum. Precis som alla andra följer vi utvecklingen kring Covid-19 och håller oss uppdaterade med information från Regeringen, Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter. Ingen vet hur smittspridningen kommer att se ut sommaren 2021 men om läget kvarstår kommer vi precis som sommaren 2020 att vidta följande åtgärder:

Vi vädjar till alla våra gäster om öppenhet och ärlighet när det gäller smittspridning. Alla med förkylningssymtom som t ex feber, hosta, snuva eller ont i halsen uppmanas att stanna hemma och är välkommen till oss en annan gång. Läs gärna mer om våra bokningsvillkor här.  

I alla allmänna utrymmen finns Folkhälsomyndighetens skyltar med allmänna räd och rekommendationer på svenska, engelska och tyska. På dem uppmanas våra gäster att hålla avstånd och att tvätta händerna på rätt sätt.

I reception får max 2 gäster vara inne samtidigt och in- och utgångar är separerade.  Vi har stängt av vartannat handfat, varannan diskbänk och spis i servicehuset. I köket har vi minskat antalet bord för att skapa mer utrymme. 

 

Alla barnaktiviteter sker utomhus och har anpassat så att avstånd kan hållas. Vi får ofta frågor om våra hoppborgar och i dagsläget kommer vi inte att ta fram dem.  När vi får indikationer från myndigheter att det är ok på ett smittsäkert sätt kommer vi åter att blåsa upp dem enligt schema. 

Vi har förstärkt städrutinerna med bland annat ytterligare desinficering av ytor som berörs ofta som t ex tryckknappar och handtag. I samtliga delar av servicehuset och tömningsstationer har stationer för handsprit satts upp. Inför säsongen 2020 byggde vi fyra utediskar för att avlasta de diskbänkar som finns inne i servicehuset.

Behöver vi förstärka med ytterligare åtgärder så kommer vi naturligtvis att göra det.

Har ni frågar så tveka inte och kontakta oss via telefon eller mail.

Annika Friberg +46340219596

Peter Angergård +46340219593

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Tripadvisor

Kontakt

Stora Badviksägen 10

439 54 ÅSA

SVERIGE

0340 21 95 90

info@asacamping.se

57°20'53.9"N 12°07'21.8"E

Vill du ha våra  nyhetsbrev?

© 2020 Åsa Camping & Havsbad

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TripAdvisor
Sök