Bästa  vänner

Vi, tillsammans med familj och personal, driver sedan 12 år Åsa Camping & Havsbad - en idyll vid havet i Halland.

Vi har tillsammans med er gäster gjort en fantastisk resa med en ökning av nya gäster men framförallt har vi med glädje sett en uppgång av er som kommer tillbaka flera gånger per säsong. Det är vi mycket stolta över och med det i bagaget såg vi med tillförsikt fram emot säsongen 2020. Nya utmaningar i uppfräschning, bekvämlighet, nya aktiviteter och fler anställda för att ge er den service som vi tror är anledningen till att ni återkommer till oss. Att ni gör det är vi verkligen tacksamma för.

 

De senaste veckornas utveckling av Covid-19 (Coronaviruset) och dess följdverkningar har lett till att hela besöksindustrin och övrig ekonomi står inför den absolut största utmaningen någonsin.

Vi har laddat för att öppna den 17 april och har fortfarande den målbilden men förbereder för att snabbt förändra och anpassa utifrån de råd som myndigheter och politiker fattar för att vi skall kunna bedriva campingverksamheten.

Flera kollegor har beskrivit hur de förbereder sig för att minska och begränsa smittspridningen i verksamheten. Det har vi självklart också gjort. Att vara noggrann och driva ett effektivt städarbete har alltid varit vår ledstjärna och något som ni gäster ofta berömt oss för. Att vi utökat det med ytterligare rutiner är en naturlig följd.

 

En sak som är viktig för alla som bor hos oss – att samtliga sköter handvård och tvättar händerna före och efter toalettbesök. Du minskar smittspridningen på ett effektivt sätt med tvål, varmt vatten och genom att sjunga första versen av ”Bä Bä vita lamm” under tiden du tvättar händerna (Då tvättar du nämligen tillräckligt länge). Efter tvätt finns alltid handsprit för den som också vill använda det efteråt.

Vi bör just nu hålla ett visst avstånd till andra, men det är också viktigt att vi fortsätter prata med varandra.

 

I övrigt så äger du ditt eget boende och har möjlighet att hålla smittorisken på ett minimum.
 

Vi håller regelbundna telefonmöten med kollegor för att dela med oss av om den rådande situationen för campingbranschen.

 

På vår facebooksida och hemsida kan du följa alla uppdateringar på hur Covid-19 påverkar Åsa Camping & Havsbad samt hur vi agerar.

 

Om ni har frågor så tveka inte att kontakta oss.
 

Med vänliga hälsningar

 

 

Peter Angergård, 0340-219593

Annika Friberg, 0340-219595

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Tripadvisor

Kontakt

Stora Badviksägen 10

439 54 ÅSA

SVERIGE

0340 21 95 90

info@asacamping.se

57°20'53.9"N 12°07'21.8"E

Vill du ha våra  nyhetsbrev?

© 2020 Åsa Camping & Havsbad

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TripAdvisor
Sök