top of page

En camping med passion

En av våra gäster beskrev oss i en recension med följande ord "Lätt bästa campingboendet nära Göteborg och Varberg!" Det är vi mycket stolta över. Ibland söker man storstadens puls i Göteborg och Varberg, men ibland vill man ha bara ha lugn och ro. Inte alltid en ekvation som går ihop - men just då är Åsa Camping & Havsbad ett av de bästa alternativen! Lägg till närheten till aktiviteter i skog, i vatten och på cykel. Massor av utflyktsställen på nära håll och inte minst shoppingparadiset, Ullared, så borde du hittat din plats för dagen, helgen eller hela semestern ...

Karta

 

Hitta rätt på Åsa Camping &

Havsbad

Åsa. Klassisk badort. Här har man njutit av riktiga sandstränder och havsbad sedan 1920-talet. Du bor bokstavligen på stranden och ändå mitt i byn. Norra Halland. Ett landskap där norra västkustens klippor går över i södra västkustens långgrunda stränder. Hos oss behöver du inte välja – du får både och. Många av våra gäster återkommer år efter år. Många har varit här som barn och återkommer nu med egna barn och barnbarn. Vi har märkt att nykomna gäster ofta stannar längre än de först tänkt sig. Att man bokar på ett par dagar extra, eller kommer igen senare under säsongen - på tillbakavägen från var man nu varit. Vi tror att det beror på att det helt enkelt är lite svårt att lämna en idyll när man väl funnit den. Drygt 195 platser för husvagn, husbil och tält – nästan alla med el. Av dessa är 92 platser för våra helsäsongsgäster.  Våra tomter har olika storlek och för att er vistelse skall bli så bra som möjligt vill vi gärna veta längd på ert ekipage – du hittar mer info om det i vår onlinebokning.
 

Service

Vi lägger stor vikt vid att alltid ha ett riktigt fräscht och välstädat servicehus. Det är en förutsättning. I huset finns dusch och toaletter, barnrum, kök och matrum. Dusch kostar 5 kr för 3 minuter. Det kortar köer och hjälper miljön. Dessutom betalar du på så sätt enbart för din egen duschtid. Du använder din kod eller kort för att aktivera duschen och betalning sker vid utcheckningen.

 

Alkohol och rökning är naturligtvis inte tillåtet i Servicehuset. Samtliga inomhusmiljöer är husdjursfria för våra allergikers skull. 

 

Tömningsstation för fasta tankar och påfyllning av färskvatten finns på området, länk till karta. Där tömmes även spillvatten och löstagbara tankar. 

Priser

å sån't

 

Jomen, vi har fortfarande en helt vanlig prislista

Vandrarhem

Tre rum. Totalt tolv bäddar. Inte stort men väldigt mysigt. På verandan har vi placerat utemöbler och en grill - perfekt för en öl och med utsikt över campingen och Vita Sand. Varje rum har två våningssängar, köksbord, stolar och kylskåp. Dusch, toalett och vatten finns i servicehus 50m från vandrarhemmet. I servicehuset finns också ett gemensamt kök, där har varje rum ett låsbart skåp med husgeråd, kaffebryggare och sån't. Sänglinne och handduk tar du med hemifrån eller hyr av oss. Barnstol och resesäng finns att låna. 

Säsong

Säsongsplatser är för dig som liksom inte kan få nog. Av Åsa. Av Västkusten. Av camping. När du längtar tillbaka redan innan du kommit hit och när du upptäcker att sommaren går mot sitt slut och allt du vill är att hålla kvar den.

Ställplats

Platser för husbil, närmast havet. Få till antalet. Med eller utan el, men lite längre till Servicehus.

Quick

Stop

 

 

När du egentligen är på väg någon annanstans. När du bara passerar förbi ...

bottom of page