top of page

Öppet

Vi håller öppet 19 april till den 15 september 2024 - 149 campingnätter att njuta på vår idyll vid havet.
 

Nå oss på  0340-219590 eller via e-post info@asacamping.se

Onlinebokning
är alltid öppen för bokning och du får bekräftelse direkt.

 

Frågor & Svar

När får man checka in? Finns det laddstation för elbil? Wifi? Svaren på dessa och andra vanliga frågor hittar du här. 

Områdeskarta

Du hittar på Åsa utan satellitnavigering. Större än så är vi inte. Men en karta för att orientera sig bland platser och sanddynor kan hjälpa. Du hämtar den här.

Priser

Lättast är nog att helt enkelt ta sig över till vår onlinebokning och söka de boende och datum man önskar. Men vi har också en hederlig, som-det-var-förr, prislista du kan fördjupa dig i.

Om Oss
familjenAngeragard.jpg

Om oss

Ouch ... den svåraste av alla texter att skriva är den om sig själv. Vad vill ni veta? Och vad vill ni slippa veta? Vi är en familj som driver Åsa Camping & Havsbad. Sedan typ 18 år. Vi älskar verkligen det vi gör. Peter har arbetat med camping sen före målbrottet, Annika är egentligen lärare men tycker det här är mycket roligare. Två barn, Theodor och Tilda, som blev stora alldeles för fort. Men istället för att vi skriver om ålder, fritidsintresse och favoritböcker här kan vi inte komma överens om att ni kommer förbi receptionen och berättar om er själva så lovar vi att dela med oss av oss. Det blir så mycket trevligare så.

Längtan

Vi är övertygande om att camping i grunden handlar om längtan. Det är upprinnelsen till att Åsa Camping & Havsbad finns. Och anledningen till att vi finns kvar. Läs mer om vår historia.

Vad tycker du?

Ingen åsikt är viktigare än din. Och ingen blir gladare än vi om du delar den med oss. Kort sagt vill vi veta vad du tycker. 

Hållbarhet

Vi vill att våra gäster ska få möjligheten att uppleva allt vi älskar med Åsa. En levande byggd som tar hänsyn och visar respekt för natur, kultur och människorna som bor och vistas här. 

Wifi?

Kort version: Ja
 

Lång version: Vi har ett eget nätverk för dig som bor hos oss, "Åsa Camping Surf". Och det är enkelt; öppna webbläsare och följ instruktionerna. Ange din mejladress. Godkänn våra användarvillkor och sedan är det klart. Täckningen är bäst runt receptionen och vårt servicehus men vi försöker kontinuerligt förbättra täckningen på området genom utbyggnad och anpassning.

Press

Här har vi samlat sådana däringa saker som kan vara bra att ha om man vill skriva eller prata om oss; logotyper, högupplösta bilder och lite skryt. För press och andra intresserade.

Jobba med oss

Varje år söker vi ett tiotal ungdomar som vill arbeta med oss några veckor på sommarlovet. Läs mer om hur du söker.

Formaliteteter

Vi vet. Det är nära till hands att hoppa över det finstilta. Vi gör det också ibland. Och vi, liksom du, vet att man inte bör. Här är allt du behöver veta innan du bokar.

bottom of page