top of page
asa_jobb.jpg
asa_aug_141.jpg

Jobba i sommar?

Vi har stängt vår ansökningsprocess för sommaren 2024 - sista ansökningsdag var 1/3 2024.

Tack alla som ansökt och nu startar processen med urval och intervjuer.
Alla som ansökt kommer bli kontaktade via mail.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad vore vi utan fantastiska medarbetare? - En plats, och inte mycket mer är svaret. Vi söker varje sommar glada, entusiastiska ungdomar som inte bara vill arbeta några veckor, utan också vill engagera sig, träffa människor, hjälpa till, underlätta och helt enkelt göra våra gästers besök till det allra bästa. 

Städpersonal och Barnaktivitetsledare

Arbetsuppgifterna består i att städa servicehus med duschar, toaletter, kök och diskrum. Man ansvarar och leder också våra barnaktiviteter som omfattar 1–2 timmar per pass.  Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ansvarstagande.

 

Receptionist

Som receptionist checkar man in och ut våra gäster, svarar på frågor och tipsar om sevärdheter och aktiviteter. Du ska tycka om att träffa och hjälpa människor så egenskaper som att vara utåtriktad och stresstålig är viktiga. Svenska är huvudspråk men då vi har 40% utländska gäster är engelska och tyska ett stort plus.

Vaktmästare

Som vaktmästare är man campingplatsens allt-i-allo, man plockar skräp, klipper gräs och trimmar, städar vissa utrymmen, hyr ut SUP:ar samt bemanna hoppborgar.

Ålder och varaktighet

Städpersonal/barnaktivitetsledare och vaktmästare måste fylla minst 16 år under 2024.

Receptionister måste fylla minst 18 år under 2024.

Vi söker dig som kan jobba hela eller delar av perioden v 26 - 33 samt några helger innan och efter. Omfattningen pratar vi mer om vid intervjun - vi försöker alltid tillmötesgå alla anställdas önskemål.

I din ansökan vill vi att du berättar mer om vem du är, vad du gör och kanske gjort innan och vilken av tjänsterna du söker.

 

// Annika

bottom of page