top of page

Pressmaterial

Alla filer som kan hämtas på denna sida får användas i journalistiskt arbete och marknadsföringssyfte för Åsa Camping & Havsbad av press, underleverantörer, samarbetspartners och media.
 

Materialet får inte kopieras eller spridas i andra sammanhang eller syften. Fotografiskt material får måttligt beskäras men i övrigt inte ändras, förvanskas eller på annat sätt manipuleras.

Upphovsrätten till allt icke-fotografiskt material tillhör Åsa Camping & Havsbad.
Upphovsrätten till allt fotografiskt material tillhör vid bilden angiven fotograf.

 

Vid eventuell användning i strid med ovan angivna villkor kan upphovsrättsinnehavare komma att vidta rättsliga åtgärder.

För frågor kring pressmaterial, peter@asacamping.se

Logotyper

Klicka på logotype för att hämta den som pdf

Åsa Camping & Havsbad

När det egentligen började går inte riktigt att säga. Men det går att säga en hel del om hur - läs mer om  Åsa Camping & Havsbads historia här. Vi vet lite mer om hur det började för oss ...

År 2007 lade vi ett bud på Åsa Camping & Havsbad som då var till salu. Det var bolaget som hade arrendeavtalet med Kungsbacka Kommun.

Säsongen 2008 startade vår första säsong i denna lilla idyll - Åsa. Ett arbete vi verkligen älskar – dess läge vid havet och mitt i samhället leder till att vi kan nyttja dess fördelar samt att vi tillför besökare till restauranger, bageri och ICA.  Det vi startade var ett familjeprojekt och det är det fortfarande med ett mycket stort personligt engagemang och omsorg. Hela vår familj är involverad och det byggs på med en personalstyrka på 7 – 10 personer under högsäsongen där vi lägger stor vikt att rekrytera från Åsa.

Vi är mycket stolta campingföretagare som lägger ner mycket engagemang och hjärta i det vi gör och det hoppas vi syns och att det når fram till gäster samt Åsabor.

Tillsammans har vi en stor kunskap i drift och utveckling av Camping. Peter började sitt första jobb på Gustavsvik redan 1979 och via Lisebergs Camping blev det Åsa.  Annika startade 1989 på KronoCamping Göteborg/Åby och via Lisebergs Camping, arbete som resesäljare och utbildning till lärare samt arbete i särskolan blev det Åsa.

Erfarenheten finns hos oss men det viktigaste är att aldrig sluta vara lyhörd och vara mottaglig för förändringar. En fantastisk konsult (Hans Järnström) lärde oss ett uttryck under åren på Liseberg – ”den som slutar bli bättre slutar att vara bra” – och det är utifrån den devisen vi vill utveckla vår idyll vid havet.

Vänlighet, säkerhet och fräschhet är tre nyckelord som skall genomsyra vår verksamhet.

Peter & Annika

bottom of page