- när du inte  kan få nog

Säsong

För campingfundamentalister och när en eller några veckor inte räcker till för allt man vill göra.  Västkusten innebär sannerligen en hel del möjligheter. Säsongsplats kan vara rätt metod. Då får du tid . Kan välja själv. Skapar tid att koppla av också, ta det lugnt och bara vara. Och just där är Åsa förmodligen som bäst - både möjligheterna och lugnet. 


En säsongsplats ger dig utrymme. Inga måsten. Du kommer och går som du själv vill. Tänk att spontant kunna bestämma sig en fredag eftermiddag i maj när solen skiner utanför fönstret på jobbet. Vagnen, grillen och solstolar är redan på plats. Bara att åka!

Hel, Vår eller Höst?

Hos oss kan du välja lite; de riktiga entusiasterna kommer samma dag vi öppnar i april och stannar hela vägen ut tills i mitten av september. År efter år i många fall. Det finns de som ställer vagnen här hela vår- och höstsäsongen, kommer varje helg men lockas längre hemifrån under högsäsongen. Och det finns de som inte kan tänka sig missa de magiska sensommarveckor som vi kallar eftersäsong. När vattnet fortfarande är varmt, men det är lite lugnare, lite fridfullare och lite kortare köer på Liseberg.

Hur går det till?

Av våra 225 platser är 90 helsäsongsplatser.

De är minst sagt populära och just nu är kön mycket lång. Vill du ställa dig i kö skickar du ett mejl - läs mer
här. Det brukar vara några som lämnar sina platser varje år och några nya som kommer till. Ibland försvinner några ur kön av andra skäl. Det där varierar och gör det väldigt svårt att säga hur lång tid det kan ta att få en helsäsongsplats.

I dagsläget kan det ta 5 - 10 år men kan också gå betydligt fortare. Det mejl du skickar blir din "kölapp" och det är utifrån det datum din plats i kön bestäms. Det går inte att ställa sig i kö för säsongsplats på något annat sätt.

Läs mer om 
villkor för säsongskö.

Provsmaka - vår eller höst!

Ändå lite tveksam? Känner du kanske att en hel säsong kan bli i mesta laget?  Finns det trots allt annat i livet än Västkusten? Prova möjligheten att bo hos oss under vår- eller höstsäsong. Då får du en känsla för vad vi kan erbjuda och fördelarna med säsongscamping. Fyra olika varianter, vårsäsong 58  eller 72 nätter och höstversion i 28 eller 42 nätter. Ett alldeles utmärkt sätt att för den som vill prova-på säsongscamping och för den som vill njuta av vår och höst till mycket bra pris ... lite som en sommarstuga utan underhåll och som man bara betalar för de "bästa veckorna".

Klicka på anmälan nedan och ange dina önskemål, längd på husvagn/husbil så återkommer vi med alternativ på platser.

SÄSONG 2021

Vår 1 - 58 nätter, 23/4 - 20/6

Vår 2 - 72 nätter, 23/4 - 4/7, 

Helsäsong - 149 nätter, 23/4 - 19/9,

Höst 1 - 42 nätter,  8/8 - 19/9

Höst 2 - 28 nätter,  22/8 - 23/9

7.950.-

10.950.-

22.800 - 23.850.-

6.450.-

3.950.-